De Mega Sint Show 2024 AHOY Rotterdam

9.3 Zeer goed

AHOY Rotterdam

17 November 2024 om 13:00 uur

Terug in AHOY

Voor het hele gezin

Dans mee!

Groot nieuws in 2024! De spectaculaire Mega Sint Show maakt een glorieuze comeback in Rotterdam Ahoy RTM Stage met een fonkelnieuwe 8e editie. Sinterklaas, Party Piet Pablo en Love Piet beloven een onvergetelijk spektakel, waarbij ze hun grootste hits, waaronder Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move, ten gehore zullen brengen.

Ondanks de feestvreugde werpt Meneer van Driel een schaduw over het festijn door zijn pogingen om het feest te verstoren. Dit jaar lijkt hij echter nog verder te gaan dan ooit tevoren. Kunnen we nog wel uitkijken naar een zorgeloos Sinterklaasfeest, en zullen de kinderen op pakjesavond daadwerkelijk hun verlangde cadeautjes ontvangen?

Laat je betoveren door de magie van het Sinterklaasfeest en beleef dit adembenemende evenement in het hart van Rotterdam, Ahoy. Rotterdam staat centraal in de viering van Sinterklaas in 2024 met de terugkeer van de Mega Sint Show. Mis deze unieke ervaring niet en koop snel je kaartjes voor een feest dat jong en oud zal betoveren. Geniet van een betoverende mix van muziek, dans en avontuur en maak van deze Sinterklaasviering een onvergetelijke herinnering voor het hele gezin.

Bestel hier uw tickets