De Mega Sint Show 2024 Waalwijk Waalwijk

9.3 Fantastisch

Theater de Leest

03 December 2024 om 17:00 uur

Met Party Piet Pablo & Love Piet

De Pieten Sinterklaas Move

Boek vooraan!

Groot nieuws in 2024! De spectaculaire Mega Sint Show keert terug naar theater de Leest in Waalwijk voor de 8e editie, met een gloednieuwe show boordevol verrassingen. Sinterklaas, Party Piet Pablo en Love Piet betreden opnieuw het podium en trakteren het publiek op hun grootste hits, waaronder Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move.

Het belooft een groots feest te worden, maar helaas is er een spelbreker in de vorm van Meneer van Driel. Deze schurk doet er alles aan om het feest te verpesten, en dit jaar lijkt hij wel heel ver te gaan. Kunnen we nog wel uitkijken naar een ongestoord Sinterklaasfeest, en zullen de kinderen wel de verwachte cadeautjes ontvangen tijdens pakjesavond?

Laat je betoveren door het magische Sinterklaasfeest en beleef dit adembenemende spektakel in theater de Leest in Waalwijk. Met de terugkeer van de Mega Sint Show wordt Waalwijk het epicentrum van Sinterklaasviering in 2024. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en koop snel je kaartjes voor een feest dat de hele familie zal betoveren. Geniet van een ongeëvenaarde mix van muziek, dans en avontuur, en maak van deze Sinterklaasviering een herinnering voor het leven.

Bestel hier uw tickets