Veel gestelde vragen / voorwaarden

Hoe lang duurt de show?
De show duurt +/- 70 minuten met in de meeste gevallen tussentijds een korte pauze. In Pretpark de Julianatoren gelden andere tijden

Voor welke leeftijd is de show?
De shows zijn geschikt voor alle leeftijden, wij adviseren 2+

Wie heeft ticket nodig?
Iedereen die naar binnen gaat heeft een eigen ticket nodig, dus ongeacht de leeftijd.

Is de show toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Dit verschilt per theater. Neem hiervoor contact op via info@oatickets.nl

Hoe werkt het met de toegangsbewijzen?
Direct na uw bestelling krijgt u deze digitaal toegestuurd. Bewaar deze goed! Aan de deur scannen wij uw plaatsbewijs, u dient deze dan uitgeprint of op uw telefoon te tonen.

Kan ik bestelde tickets omruilen?
Nee. Helaas kunnen wij definitief bestelde tickets niet omruilen. De voornaamste reden is dat het fraude in de hand werkt. Wanneer u onverhoopt toch niet kunt op de bestelde datum/tijd adviseren wij u de tickets te verkopen via Ticketswap.

Kan ik bestelde tickets annuleren?
Nee. Helaas kunnen wij definitief bestelde tickets niet terugnemen. De voornaamste reden is dat het fraude in de hand werkt. Wanneer u onverhoopt toch niet kunt op de bestelde datum/tijd adviseren wij u de tickets te verkopen via Ticketswap.

Zijn tickets definitief?
In principe zijn tickets definitief, echter kan de organisatie besluiten tickets te annuleren. Dit kan zijn omdat fraude wordt vermoed, omdat een show overboekt is, omdat stoelen dubbel geboekt zijn of om andere dringende redenen.

Wat is het verschil tussen De Mega Sint Show en De Grote Sint Show?
Het zijn 2 verschillende shows. In De Mega Sint Show zijn Party Piet Pablo en Love Piet live on stage te zien. In De Grote Sint Show zijn Party Piet Pablo en Love Piet alleen via een groot scherm te zien. Ze zijn wel belangrijk in de show! Ook zingen zij hun grote hits!

Worden er opnames gemaakt?
De mogelijkheid bestaat dat er tijdens onze voorstellingen foto’s of video’s gemaakt worden. Deze mogen door Onder Andere Producties gebruikt worden voor publicatie op internet, TV en andere media, zoals gedrukte pers e.d. Wanneer u de voorstelling bezoekt gaat u hiermee akkoord.

 

Heeft u vragen over de familieshows van Onder Andere Producties? Neemt u dan contact met onze klantenservice op via info@oatickets.nl of via onze WhatsApp-lijn via 06 – 22 47 83 54. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00u en 17.00u. Komt u er niet uit en wilt u ons telefonisch spreken? Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00u en 17.00u via 084 – 875 55 49.

Wanneer u tickets besteld gaat u akkoord met onze voorwaarden:

  • Elke bezoeker die de show wil bezoeken dient een geldige ticket te hebben, ongeacht de leeftijd
  • Indien u niet op tijd aanwezig bent voor aanvang show kunt u de theaterzaal pas in de pauze betreden
  • Na aankoop van tickets kunt u geen geld terug krijgen
  • In geval van overmacht kunnen de spelers uit de show worden vervangen door stand-ins
  • In geval van overmacht (bijv. calamiteiten,  natuursituaties etc.) kan de show geannuleerd worden. U ontvangt in dat geval geen restitutie
  • In geval van overmacht kan de meet & greet geannuleerd worden
  • In geval van dubbelboeking gaat u akkoord met de door Onder Andere Producties aangewezen nieuwe stoelen. Wanneer u een andere rang krijgt ontvangt u het verschil van de ticketprijs terug. Wanneer u een upgrade in een rang krijgt zijn deze kosten voor Onder Andere Producties en hoeft u deze niet te betalen. Indien dit niet mogelijk is ontvangt u het volledige ticketbedrag terug.