Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de show?
De show duurt +/- 70 minuten met tussentijds een korte pauze. In de Julianatoren duurt de show +/- 45 minuten zonder pauze.

Voor welke leeftijd is de show?
De shows zijn geschikt voor alle leeftijden, wij adviseren 2+

Wie heeft ticket nodig?
Iedereen die naar binnen gaat heeft een eigen ticket nodig, dus ongeacht de leeftijd.

Is de show toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Dit verschilt per theater. Neem hiervoor contact op via info@oatickets.nl

Hoe werkt het met de toegangsbewijzen?
Direct na uw bestelling krijgt u deze digitaal toegestuurd. Bewaar deze goed! Aan de deur scannen wij uw plaatsbewijs, u dient deze dan uitgeprint of op uw telefoon te tonen.

Kan ik bestelde tickets omruilen?
Nee. Helaas kunnen wij definitief bestelde tickets niet omruilen. De voornaamste reden is dat het fraude in de hand werkt. Wanneer u onverhoopt toch niet kunt op de bestelde datum/tijd adviseren wij u de tickets te verkopen via ticketswap.

Kan ik bestelde tickets annuleren?
Nee. Helaas kunnen wij definitief bestelde tickets niet terugnemen. De voornaamste reden is dat het fraude in de hand werkt. Wanneer u onverhoopt toch niet kunt op de bestelde datum/tijd adviseren wij u de tickets te verkopen via ticketswap.

Zijn tickets definitief?
In principe zijn tickets definitief, echter kan de organisatie besluiten tickets te annuleren. Dit kan zijn omdat fraude wordt vermoed, omdat een show overboekt is, omdat stoelen dubbel geboekt zijn of om andere dringende redenen.

Wat is het verschil tussen De Mega Sint Show en De Grote Sint Show?
Het zijn 2 verschillende shows. In De Mega Sint Show zijn Party Piet Pablo en Love Piet Live te zien. In De Grote Sint Show zijn Party Piet Pablo en Love Piet alleen via een groot scherm te zien. Ze zijn wel belangrijk in de show!

Worden er opnames gemaakt?
De mogelijkheid bestaat dat er tijdens onze voorstellingen foto’s of video’s gemaakt worden. Deze mogen door Onder Andere Producties gebruikt worden voor publicatie op internet, TV en andere media, zoals gedrukte pers e.d.